NUUSI DESIGN 
- SAMAT ME

 

VKun teemme, teemme kunnolla. Kärsivällisyys on ollut koetuksella, kun vanhat sivumme latautuivat tuskallisen hitaaaaaaaaasti, joka tietysti johti suoraan ärsytykseen. Mutta myös ennen kaikkea auttoi meitä päättämään, että tällaista ostokokemusta emme halua Grand Shoes:lla tarjota.

Joten nyt olemme vaihtaneet alustaa, meillä on uusi “moottori” konepellin alla ja olemme jopa päivittäneet ulkomuotoa (kiitos Vendre molemmista).

MIKÄ ON UUTTA? 

• FitMyFeet on suurimmaksi osaksi rakennettu latautumaan erittäin (paljon) nopeammin ja tarjoamaan järkevämmän suodatuksen. Olemme jopa järjestäneet ja selventäneet kategorioita sekä useita suodatusmahdollisuuksia.

• Olemme asettaneet mahdollisuuden tallentaa ja jakaa suosikkejasi.

• Olemme lisänneet Budbee:n kotitoimitusvaihtoehdoksi (alueilla, joilla he toimivat)


MIKÄ EI OLE UUTTA?

• Intohimomme tarjota parasta, nopeinta ja asiaankuuluvaa palvelua säilyy. 


Disclaimeri: Kaikki suhtautuvat muutokseen eri tavoin. Toisille vanha oli parempi, toiset innostuvat uudesta. Uuden verkkokauppamme kehitystyössä olemme tehneet yhteistyötä sitoutuneimpien asiakkaidemme kanssa. Tavoitteemme on ollut tehdä verkkokaupastamme paras mahdollinen mahdollisimman monelle (isojalkaiselle). Jos olet yksi niistä harvoista mielipiteensä ilmaisijoista, joilla on oikeasti jotain kehittävää kerrottavaa, ole yhteydessä. Meille tämä verkkokaupan päivitys on loputon projekti. TE saatte nauttia siitä. /Fredrik