VAIHTO JA PALAUTUS

 

Haluatko vaihtaa tai palauttaa kengät?

Grand Shoesin tuotteilla on 30 päivän avokauppa.


VAIHTO TOISEEN VÄRIIN/KOKOON/MALLIIN = 0 EUR palautuskulut

Haluatko toisen väriset, kokoiset tai malliset kengät? Ole hyvä ja mene osoitteeseen www.grandshoes.fi, tee uusi tilaus ja käytä lähettämäämme palautuslomaketta (Bring-toimituksen yhteydessä), jonka löydät pakkauksestasi. Olettaen, että teet uuden tilauksen ENNEN KUIN palautuslähetyksesi on tullut meille, me Grand Shoesilla maksamme palauttamiesi tavaroiden palautuskulut. Tarkastamme saapuvien palautustuotteiden määrän ja sen, oletko tehnyt äskettäin uuden tilauksen.

PALAUTUS = palautuskulut: 4 EUR* per kenkäpari

Haluatko peruuttaa koko tilauksen tai osan tilauksesta? Paketoi ja lähetä palautuspaketti pakettisi mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti. Kun olemme saaneet palautuksesi, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja maksamme nopeasti rahat takaisin. Ota huomioon, että palautusmaksu on 4 euroa* per palautettava kenkäpari (ei koskea vaihtoa, katso yläpuolelta.)
Palautuskulujen summa tarkistetaan hyvityksen yhteydessä, minkä vuoksi on erittäin tärkeää, että laskulla maksettaessa varmistetaan, että oikea loppusumma tulee maksetuksi oikeaan aikaan.

Palautuskulut muille tuotteille, kuten sukille, asusteille, vaatteille, uimatossuille ja muille on 7 euroa per palautuslähetys.

*Palautettaessa enemmän kuin 3 paria kenkiä palautusmaksu on 30 EUR

HUOM! HUOM! Mikäli kenkälaatikoita ei ole suojattu Grand Shoelle palautuksen yhteydessä

Kenkälaatikko, pakkausmateriaali sekä mahdolliset tuotteen tunnistelaput ovat osa alkuperäistä tuotetta. Jotta palautus voidaan hyväksyä, kenkälaatikko ja muu pakkausmateriaali tulee myös palauttaa vahingoittumattomassa kunnossa. Siitä syystä vaihdon/palautuksen yhteydessä vaadimme, että pakkaat kenkälaatikon/-laatikot kunnolla. Voit hyvin käyttää uudelleen suojapakkaukset, jotka olimme laittaneet kenkälaatikoiden ympärille lähettäessämme ne sinulle. Jos vain teippaat pelkät kenkälaatikot kiinni ja lähetät ne takaisin, se tarkoittaa sitä, että olet tuhonnut osan alkuperäisestä tuotteesta, etkä ole oikeutettu saamaan täyttä hyvitystä tuotteesta.