Palauttaa ja vaihtaa

 

HALUATKO VAIHTAA TAI PALAUTTAA KENGÄT?

Vaikka haluaisit joko vaihtaa tai palauttaa (eli saada hyvityksen), ole yhteydessä meihin osoitteessa info@grandshoes.fi Saat sitten ohjeet miten prosessi jatkuu. Jos haluat vaihtaa kenkäsi, katso valmiiksi grandshoes.fi millaiset kengät ja minkä koon haluaisit tilalle ennen kuin olet meihin yhteydessä. Voit halutessasi vaihtaa jopa toiseen malliin.

MIKSEI PAKETEISSA OLE  ANTIIKKISIA PAPEREITA JA PALAUTUSETIKETTEJÄ?

• Koska se on paperin tuhlausta (90+% tästä paperista menee suoraan kierrätykseen)
• Koska voit halutessasi vaihtaa oikeaan kokoon tai malliin nopeasti.
• Koska saat hyvityksenä rahasi takaisin heti, kun palautus saapuu meille. 

VAIHTOPALVELUMME KOSKEE VAIN KENKIÄ JA SAAPPAITA

Tarjoamme mahdollisuutta vaihtaa vain kenkiä tai saappaita. Ts. jos haluat toisen parin sukkia, pohjallisia, uimasandaaleja, housuja jne. tee silloin uusi tilaus ja ota yhteyttä meihin, jotta voimme katsoa palautusmaksun kuntoon näille ei-kengät -tuotteille. 

VAIHDON YHTEYDESSÄ: KUKA MAKSAA PALAUTUKSEN/VAIHDON RAHDIN?

Kun haluat vaihtaa toisiin kenkiin Grand Shoes maksaa palautuskulut. Tee vaihtoilmoitus, jolloin saat ennakkoon maksetun palautusetiketin, joka käy Postin pakettitoimituksille (ts. sinun täytyy jättää kengät Postiin tai Postin lokeroon).
Maksamme palautuskustannukset YHDELLE tilaukselle. Eli jos tämän vaihdon jälkeen haluat tehdä vielä vaihdon (vaihto vaihtoon), emme silloin maksa rahtikuluja toisesta vaihdosta.

HYVITYS/AVOKAUPPA: KUKA MAKSAA PALAUTUSMAKSUN?

Kun tehdään avokauppa (eli haluat rahat takaisin, etkä halua vaihtaa toisiin kenkiin), olet asiakkaana vastuussa palautuskuluista Grand Shoes:lle. Tilaa palautusetiketti ottamalla meihin yhteyttä: info@grandshoes.fi
Palautusrahdin hinta (meidän palautusetiketillämme) on: 4 € per palautettu pari aina 3 kenkäpariin asti. Kun palautat enemmän kuin 3 paria kenkiä, palautuskustannus on 30 €.

Esimerkki 1: Palautus 1 parit kenkiä = 4 €
Esimerkki 2: Palautus 3 paria kenkiä = 12 €

Esimerkki 3: Palautus 5 paria kenkiä 30 €

• Nämä kustannukset ovat voimassa jättämällä paketti Postiin (meidän palautusetiketillämme).
• Palautuksen rahtimaksu pidätetään takaisinmaksun yhteydessä.
• Palautuksen rahtimaksu muille tuotteille, kuten sukille, tarvikkeille, vaatteille, uimatossuille ym. on 7 € per palautuslähetys. Palautukset tehdään sitten Postin kautta jättämällä paketti Postiin. Palautusetiketin voi tilata ottamalla meihin yhteyttä: info@grandshoes.fi

Palautusrahti, kun toimittajana on ollut Budbee, Posti Home Delivery tai yritystoimitus
• Budbee: Jos haluat tehdä palautuksen Budbeen kautta, olet itse vastuussa noudon järjestämisestä. Tämä tehdään Budbeen appin kautta. Palautusrahti Budbeella on 10 € per nouto. Kustannus vähennetään takaisinmaksun yhteydessä.
• Posti Home Delivery:  Palautus kotoa Postin noutamana ei ole mahdollista. Käytä pakettilokeroa.

HUOM! SUOJAAVA KENKÄLAATIKKO PALAUTUKSESSA GRAND SHOES:LLE

Kenkälaatikko, sen sisällä oleva materiaali ja roikkuvat tägit ovat osa alkuperäistä tuotetta. Jotta palautus hyväksytään, täytyy kenkälaatikon ja muun materiaalin palautua vahingoittumattomana. Siksi vaadimme, että palautat kenkälaatikon(-t) kunnolla palautuksen tai vaihdon yhteydessä. Kenkälaatikkoa suojaava kartonki on erinomainen materiaali, jolla suojata lähetyksesi uudestaan palautuksen yhteydessä. Jos vain teippaat kenkälaatikon uudelleen, etkä käytä suojaavaa kartonkimateriaalia palautuksen yhteydessä, tarkoittaa että olet tuhonnut osan alkuperäistä tuotetta. Ja näin ollen et ole oikeutettu saamaan täyttä hyvitystä.