Ostoehdot

GRAND SHOES EUROPE AB
ORG. NR: 556718-5573
TERRÄNGVÄGEN 117
12947 HÄGERSTEN
RUOTSI
+46 8 42 87 86 00

 

TILAAMINEN.

Kaikki tilaukset tehdään verkkokauppamme kautta. Emme ota vastaan tilauksia puhelimitse. Joitakin tuotteita tilataan paljon ja varaamme oikeuden mahdollisiin loppuunmyynteihin.
Toimituksissa Ahvenanmaalle emme voi valitettavasti vähentää arvonlisäveroa tilauksesta. Siksi Ahvenanmaalle toimitettaviin toimituksiin lisätään tavaroiden maahantuontivero

 

MAKSAMINEN.

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron. Hinta on tilauspäivämääränä ilmoitettu hinta. Toimitus- ja laskutusmaksut ilmoitetaan ennen kuin vahvistat ostokset.Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias voidaksesi tehdä ostoksia sivustolla www.grandshoes.fi

Hyväksymme kaksi eri maksutapaa: korttimaksun ja maksun laskua vastaan:


KORTTIMAKSU. Hyväksymme Visa- ja MasterCard-maksukortit. Kortilla maksettaessa summaan ei lisätä palvelumaksua.

Kaikki sivut, joilla annat asiakkaana henkilötietojasi, kuten esimerkiksi toimitusosoitteen ja maksukortin numeron, on vahvasti suojattu niin sanotulla SSL-sertifikaatilla. Tämä tietojen salaus turvallisuussyistä tekee tiedoista salaiset ja estää ulkopuolisten näkevän ne.
Jos näet, että osoite alkaa https://, tiedät vierailevasi turvallisella sivulla.

Teemme yhteistyötä Svea Bank AB (www.ecster.se) -yrityksen kanssa korttimaksujen käsittelyssä. Svea Bank AB on Ruotsin rahoitusalan valvontaviranomaisen auktorisoima luottomarkkinayritys ja se täyttää korkeimman turvallisuusstandardin PCI-DSS:n vaatimukset. Korttitietojen siirto on salattu. Huomaa, että Grand Shoes EI tallenna luottokortin numeroa, koska maksuja käsittelee Svea Bank AB.

3Dsecure on VISAn kehittämä tekniikka, jolla voidaan varmistaa, että maksukortilla ostava todella omistaa kortin. Myös MasterCard käyttää standardia. Tekniikka perustuu siihen, että kun käytät korttiasi ostaaksesi tuotteita tai palveluja internetissä, korttisi myöntäjän tai pankin on tunnistettava sinut. Tavallisesti tämä tunnistus tapahtuu niin, että kun päätät ostosten tekemisen verkkokaupassa (tässä tapauksessa Grand Shoesissa), sinut ohjataan edelleen verkkopankkiisi tai 3D-Secureen.

Kuluttajalle 3DSecure-verkkomaksupalvelun etu on, että hän saa mahdollisuuden todistaa olevansa kortinhaltija, jolloin on vähemmän todennäköistä, että korttia käytetään petollisiin tarkoituksiin. Tunnet 3D secure-varmennetun maksuratkaisun Visan tuotemerkistä "Verified by VISA" ja MasterCardin tuotemerkistä "SecureCode".

 


MAKSAMINEN LASKULLA. Maksaminen laskulla tapahtuu Svea Bank AB:n kautta 14 päivän maksuehdolla. Laskulla maksamisen ehtona on, että toimitusosoite on väestökirjanpidon mukainen ja että olet vähintään 18 vuotta vanha eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. 


Svea Bank AB tarjoaa yksityishenkilöille osto-oikeutta laskulla. Laskun käsittelymaksu 2.50 EUR lisätään yksityishenkilöille. Yritysostoissa käsittelymaksun summa on 4.00 EUR.

Maksuehtona on 14 päivää. Lasku lähetetään SÄHKÖPOSTILLA, kun toimitus on pakattu ja lähetetty. Ts. samaan aikaan, kun toimitusvahvistus lähetetään. Paperilaskua ei lähetetä toimituksen yhteydessä.


Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. X EUR samt dröjsmålsränta med X % per år.

Maksun myöhästyessä sinulle lähetetään muistutus, johon lisätään muistutusmaksu. Myöhästyneen tai maksamattoman laskun päälle lisätään myöhästymismaksu, joka on tällä hetkellä x EUR ja päälle oletuskorko x% per vuosi.Oston hetkellä tehdään luottotarkistus, joka voi tarkoittaa sitä, että luottoraportti otetaan. Luoton myöntäjä on Svea Bank AB. Svea Bank AB on rekisteröity rahoituspalvelu, jolla on oikeus tehdä liiketoimintaa pankki- ja finanssialan lain (2004:297) mukaan. Svea Bank AB toimii Finanssialan valvonnan alla ja on rekisteröity konserni.

Suurin tilaussumma laskulla on 500 EUR.

 

TOIMITUS.

Toimitusaika Suomessa on 2-4 arkipäivää toimitustavasta/kuljetusliikkeestä riippumatta. Kaikki tilaukset lähetetään suoraan Grand Shoesin omasta varastosta.
Lisätietoa rahtivaihtoehdoistamme, toimitusajoistamme ja rahtihinnoistamme löydät täältä: Rahti & toimitusajat

 

KOON/MALLIN VAIHTAMINEN.

Jos haluat vaihtaa yhden tai useampia tuotteita, lähetät vain takaisin ne, joita et halua, ja teet uuden tilauksen haluamistasi tuotteista. Olettaen, että teet uuden tilauksen ENNEN KUIN palautuslähetyksesi on tullut meille, me Grand Shoesilla maksamme palauttamiesi tavaroiden palautuskulut. Tarkastamme saapuvien palautustuotteiden määrän ja sen, oletko tehnyt äskettäin uuden tilauksen. Saadaksesi lisätietoa palautus- ja vaihtokuluista lue täältä : Palautukset & Vaihdot

 

PALAUTUSOIKEUS.

Grand Shoes tarjoaa laajat palautusmahdollisuudet 30 päivän avokaupan kautta. 30 päivän avokauppa astuu voimaan siitä päivästä, kun vastaanotat tuotteesi. Tuote tulee palauttaa käyttämättömässä kunnossa ja paketoituna alkuperäispakkaukseen (mukaan lukien sisäpakkausmateriaalit, etiketit jne.). Jos kengissä on niin sanottuja "hang-tags" (roikkuvia tägejä) tai muita kiinnitettyjä lappuja, niiden tulee olla ehjiä.
Grand Shoes pidättää itsellään oikeuden alentaa kenkien alkuperäistä arvoa, jos palautettuja kenkiä on käytetty ulkona, ne haisevat tai niitä on käsitelty huolimattomasti. Grand Shoes pidättää itsellään lisäksi oikeuden alentaa kenkien alkuperäistä arvoa, jos ne palautetaan ilman kenkälaatikkoa ja/tai ilman suojaavia ulkopakkausmateriaaleja (eli kenkälaatikko tulee pakata samalla tavalla kuin se oli pakattu saadessasi sen).

Palauttaessa käytä mukana tullutta palautuslappua. Täytä puhelinumerosi palautuslomakkeeseen, joka on myös mukana. Ostoksen summa maksetaan takaisin viimeistään 14 päivää sen jälkeen, kun olet lähettänyt peruuttamisviestin meille ja palautettu tuote on vastaanotettu tai kun sinä asiakkaana olet todistanut lähettäneesi meille tuotteen. Takaisinmaksu tapahtuu käyttäen samaa maksutapaa kuin millä ostos tehtiin.

Peruuttamisoikeutta käytettäessä sinulle maksetaan tuotteiden summa sekä kaikki mahdolliset kulut (esimerkiksi rahti- tai laskutuskulut), jotka maksoit saadaksesi kengät lähetetyksi itsellesi. Sitä vastoin sinulle ei korvata kuluja, jotka aiheutuivat tuotteiden palauttamisesta meille. Palautuslähetystä ei saa lähettää postiennakkona.

Hyödyntäessäsi avokauppaa sinä asiakkaana vastaat kuluista, jotka aiheutuvat palauttaessasi kengät takaisin Grand Shoesille. Palautusrahdin hinta (meidän palautusosoitekortillamme) kenkiä palautettaessa (ei koska uimatossuja) on 4 euroa per kenkäpari aina 3 kenkäpariin asti. *Palautettaessa enemmän kuin 3 paria kenkiä palautusmaksu on 30 EUR. Muiden tuotteiden, kuten asusteiden, vaatteiden ja uimakenkien, palautusrahdin hinta on 7 EUR.
Palautuskulujen summa tarkastetaan takaisinmaksun yhteydessä.

Alusvaatteet ovat intiimituotteita, mikä tarkoittaa, että me EMME ota vastaan alusvaatteita, joiden pakkaus on avattu ja pakkaussinetti rikki. Ehjät alusvaatepakkaukset voidaan palauttaa.

Saadaksesi lisätietoa palautus- ja vaihtokuluista lue täältä: Vaihto ja Palautus

 

Reklamaatio.

Jos tuote on virheellinen, viallinen tai väärä, ota yhteyttä osoitteeseen info@grandshoes.fi, niin autamme sinua. Jos sinulla on mahdollisuus lähettää kuvia viasta yhdessä vian kuvauksen kanssa (sähköpostilla), se nopeuttaa prosessia.
ÄLÄ lähetä tuotetta takaisin ennen kuin olet tehnyt reklamaatioilmoituksen ja saanut palautusohjeet. Palauttaessasi reklamoidun/viallisen tuotteen saat Grand Shoesilta etukäteen maksetun palautuslipukkeen täytettyäsi reklamaatioilmoituksen. Emme hyvitä toimituskuluja reklamaatioissa, joista emme ole saaneet ennakkoilmoitusta, mutta tarjoamme reklamaatioilmoituksen jättäneelle etukäteen maksetun paluurahtilipukkeen.


Kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tehneet arvion reklamaatiosta:
1. Tuote korjataan ensisijaisesti suutarimme luona. Sen jälkeen se palautetaan sinulle maksutta.
2. Jos korjaukselle ei katsota olevan tarvetta, saat korvauksena vastaavanlaisen ehjän tuotteen.
3. Jos meillä ei ole vastaavaa tuotetta, palautamme* kengistäsi koituneet kulut.


Koskee kenkiä. Jos kengät palautetaan yli 6 kuukauden käytön jälkeen, palautuksesta vähennetään niin sanottu hyötyvähennys. Tämä vähennys perustuu kenkien arvioituun kokonaiskäyttöikään.

 

HENKILÖTIEDOT.

Yrityksen tiedot: Grand Shoes Europe AB (Y-tunnus 556718-5573). Kaikki henkilötietojen käsittely tehdään Data Protection Regulation (GDPR) sääntöjen mukaan. Hyväksymällä Grand Shoesin käyttöehdot, annat meille luvan säilyttää ja käyttää tietojasi liiketoiminnassamme tarjotaksemme sinulle ansaitsemaasi palvelua Grand Shoesilta.

Grand Shoesin asiakasrekisteri pitää sisällään henkilötietoja, kuten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja kengän kokoja. Henkilötietojen keruun tarkoituksena on edesauttaa ostamista ja mahdollistaa kohdistettujen sähköpostien ja muiden kanavien kautta tapahtuvan markkinoinnin perustuen aikaisempiin ostoksiin tai Grand Shoes kanavien käyttöön.

Grand Shoes jakaa tarvittavia henkilötietoja kuljetusliikkeille, jotta kuljetukset voidaan toimittaa perille.

Antamasi tiedot ovat käytössä vain Grand Shoesilla eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Olet oikeutettu pääsemään käsiksi kaikkiin sinusta rekisteröityihin tietoihin. Voit koska tahansa pyytää Grand Shoesia poistamaan tai korjaamaan tietojasi. Pyytääksesi rekisteröintiä tai tietojen korjaamista, lähetä ystävällisesti käsin allekirjoitettu pyyntö osoitteeseen: Grand Shoes Europe AB, Terrängävgen 117, 12947 Hägersten, Sweden.

Grand Shoes prossesoi henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen sen hetken toimintoa varten. Tämä voi olla niin kauan kuin on tarpeen suorittaa sopimiamme toimenpiteitä sinulle ja niin kauan kuin lakimääräisesti täytyy säilyttää.

 

YLIVOIMAINEN ESTE.

Grand Shoes on vapautettu tämän sopimuksen velvoitteiden laiminlyönnin seuraamuksista, mikäli laiminlyönti johtuu alla mainituista vapauttavista olosuhteista ja mikäli olosuhteet vaikeuttavat velvoitteiden täytäntöönpanoa tai estävät tai hidastavat sitä. Vapauttavina olosuhteina tulee pitää muun muassa viranomaisen toimenpidettä tai laiminlyöntiä, uutta tai muutettua lakia, työmarkkinaristiriitaa, saartoa, lakkoa, tulipaloa tai tulvaa, sabotaasia tai suurta onnettomuutta. Ylivoimaisiin esteisiin kuuluvat myös viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, esim. rajoitukset, varoitukset, myyntikiellot jne.

MUUTA.

GGrand Shoes varaa oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja teknisten tietojen muutoksiin, joihin meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa. Lisätietoa oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi kuluttajana löydät kuluttajavirastosta (www.kuluttajavirasto.fi).

Jos sinulla on kysymyksiä ostoehtoihimme liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@grandshoes.fi

Grand Shoes Europe organisaation numero# SE556718557301