LEMPPARIKENKÄMME SYKSYLLÄ 2021

 

Kaipaatko sitä, että YKSI JA SAMA PARI KENKIÄ on tyylikäs, mukava, vakaa, lämmin, mutta ei liian lämmin, vedenkestävä, mutta hengittävä, ei liian matala, mutta ei liian korkea, niissä saa olla karkea pitävä pohja, mutta saavat olla sileät ja kevyet, ne saisivat sopia sekä töihin, että deiteille, mutta olisivat silti sopivat metsälenkeille - ja hyvät treenikäytössä.. Tiedätkö mitä? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja se mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta... on usein juuri sitä...

Rakkaudessa täydellinen kumppani löytyy vain paperilta (ja unista). Todellisuus näyttää toisenlaiselta. Sama asia kengissä. Mutta älä vaivu epätoivoon. Meillä on paljon kenkiä ja saappaita, jotka ovat paljon enemmän kuin "tarpeeksi hyviä". Anna meidän esitellä MEIDÄN syyslempparimme vuodelle 2021 - ehkä niistä tulevat myös SINUN lempparisi.

Terrex Trailmaker

 

Terrex Trailmaker C.RDY

ADIDAS / TERREX

 

Kuten ohuesti vuoratut Terrex Hiksterit. Pehmeä, ihana PrimaLoft® -vuori vie nämä outdoor-lenkkarit jalassasi sinut seikkailuun joko kaupunkiin tai vähän maastoonkin. Onnistunut kombinaatio rentoja lenkkareita, vahvan pidon tarjoavia polkujuoksukenkiä, joissa sopivan paksu vuoraus. Iso limittäinen iltti umpi-iltin sijaan tekevät näistä helpot laittaa jalkaan (ja ottaa pois), mutta ne pitävät silti isommat hiekanmurut poissa kengästä.
Toisin kuin adidaksen muut kengät, näissä aika tavallinen koko ja leveys. Katso mittamme.

 

+

Tyylikkäät, mukavat, lämpimät. What’s not to like?

-

Eivät sinulle, jolla varpaat ovat vuoden ympäri lämpimät.

 

Terrex Trailmaker

 


Blackstone AM 02

 

AM 02

BLACKSTONE

 

Klassikkomme. Näillä pärjäät monta sesonkia - syystä. Ne ovat mukavat ja tyylikkäät. Eivät älyttömän lämpimät, mutta eivät täysin kylmätkään. Löytyy useassa eri värissä. 

 

+

Tyylikkäät, mukavat eivätkä yhtään liian lämpimät.

-

Jos haluat erittäin lämpimät saappaat syksyyn, valitse toiset kengät. Malli AM02 EI sovi leveälle lestille.

 

AM 02

 


Sorel Lanner Ridge

 

LANNER RIDGE

SOREL

 

Kaikille, jotka eivät nauti lattialämmityksestä kotona ja/tai niille, jotka kulkevat ISOILLA kylmillä tassuilla lattian poikki.
Näistä löytyy myös pieni ohut kumipohja, joka kestää lyhyen kävelyn talosta ulos.
Erinomainen isänpäivä- tai joululahja.

 

+

Sujauta jalkaan, sujauta pois. Tunne lämpö ja tunto, joka palaa jalkoihisi.

-

Löytyy vain kokoon 48 asti (joka kuitenkin yhtä suuri kuin koko 49). Katso mittamme vielä kertaalleen.
.

 

Lanner Ridge

 


Adidas Forum Mid

 

FORUM MID

ADIDAS ORIGINALS

 

Okei, oletettavasti vähän vedenjakaja, mutta rehellisesti: kuinka näistä bad boyseista ei voi olla tykkäämättä? Alkuperäiseen malliin tehty hienovaraisia päivityksiä. Ovat myös tyylikästä nahkaa.

 

+

Melkein 10 vuotta sitten näimme adidas Forum:in tekevän suurempia kokoja kuin 49. Ehkä tässä menee taas seuraavat 10 vuotta kun näemme nämä uudelleen?

-

adidakset = kapeat ja pienet. Katso koko-oppaamme.

 

Forum Mid

 


Blundstone 500 series

 

500-serien

BLUNDSTONE

 

Laatu, muunneltavuus ja arvostus. Blundstone 500 -sarjan ydintä.
Ei ole mikään sattuma, että me pohjoismaalaiset olemme ottaneet nämä Tasmanian (!) tuotteet omaksemme. Voit näyttää tyylikkäältä ja kuitenkin olla samaan aikaan hyvin suojautunut epävakaata syyssäätä vastaan. Jos olet myös mukavuudenhaluinen (lue: laiska), nämä voittavat sinut puolellesi ilman nyörejä.
Erittäin tilavat. Löytyy myös tilaa villasukille kaikista kylmimpiä päiviä ajatellen. Vaihtoehtoisesti voit laittaa villapohjallisen.. 

 

+

Monipuolisuus, laatu.

-

Tehdään valitettavasti vain kokoon 48 asti. Ja toinen miinus siitä, etteivät sovi kapeaan jalkaan.

 

500-serien

 


Timnberland Originals 6inch

 

ORIGINALS II 6-inch boot

TIMBERLAND

 

Näitä kutsuttiin aikanaan (pian 10 vuotta sitten) nimellä Earthkeepers™ 6 inch Boot, ja meidän suureksi iloksemme nämä ovat taas kaivettu Timberlandin arkistoista.
Ohuesti vuoratut, mutta näillä pärjää talvenkin, kunhan muistat lisätä villapohjalliset ja/tai -sukat.
Meiltä useissa väreissä.

+

Tyylikkäät, mukavat. Irrotettava pohjallinen.

-

Nämä ovat korkeat. Joka toki on eduksi syksyllä - ja talvella. Mutta jos sinusta saappaiden nyörittäminen on kauheinta, jonka tiedät (käsi sydämellä - olet ehkä vähän mukavuudenhaluinen) - osta pari Chelsea bootseja sen sijaan.

 

Originals 6 inch-KÄNGORNA

 


Keen Newport

 

Targhee III

KEEN

 

Kestävä, jäykkä, vakaa kenkä, jossa varvasvahvike. Pärjää monta ja pitkää kävelyreissua kaikissa keliolosuhteissa. Ovat tilavat ja sopivat siksi hyvin leveälle / vahvalle lestille.
Irrotettava pohjallinen.


Disclaimer: Vaikka nimessä mainitaan “waterproof”, tarkoituksena olisi sanoa vettähylkivät. Ainoat 100% vedenkestävät kengät, joita myymme ovat kumisaappaat. Vaikka niidenkin haaste on kondensaatiovesi liian kuumista/hikisistä jaloista. Joten onkohan täysin kuivia kenkiä olemassakaan?
Siispä: Nämä ja monet muut hyvin tunnetut membranmateriaalin kengät ovat erityisen hyviä, mutta eivät koskaan 100% vedenpitäviä sanan kirjaimellisessa merkityksessä.

 

+

Kestävät, mukavat ja luotettavat..

-

Ovat erittäin isoa kokoa ja leveät/tilavat. Eivät ehkä miinusta kaikille, mutta jos sinulla ei ole ollut Keen -kenkiä, kannattaa tarkistaa erityisen tarkasti meidän mittamme. Ja kapea jalka pyörähtää näissä ympäri.
.

 

Targhee III

 


Raggsockar

 

VILLASUKAT

GRAND ESSENTIALS

 

Ei, nämä eivät ole kengät, mutta ne kuuluvat syksyyn. Yksi pari saappaisiin tai kotoiluun.

 

+

Lämpimät...

-

Lämpimät... 

 

VILLASUKAT

 


Timberland Stormbucks

 

Stormbucks Chelsea

TIMBERLAND

 

Hieman tyylikkäämmät kuin Blundstone 500 -sarja. Ja ennen kaikkea parempi/isompi kokovalikoima (kokoon 50 asti).
Meiltä löytyy useassa eri värissä. Pitkäaikainen Grand Shoes lemppari.

 

+

Tyylikkäät, mukavat. Irrotettava pohjallinen.

-

Eivät yhtä rouheat kuin Blundstone 500 -sarja. Stormbucks Chelseat ovat sopivammat arkeen ja työhön kuin vanhempainvapaille mutaisiin leikkipuistoihin.

 

Stormbucks