Kenkiän koko-opas

MITTAA PISIN JALKASI JA LÖYDÄ OIKEA KENKÄKOKO

 

Koska eri tuotemerkkien kengät eroavat runsaasti kokonsa/istuvuutensa puolesta, mittaamme ja sovitamme kaikki kengät. Voit käyttää FitMyFeet-hakutoimintoamme hakeaksesi JALKASI PITUUDEN perusteella juuri SINUN JALOILLESI sopivia kenkiä..

 

 

Jotta kengät istuisivat hyvin, kengän sisämitan tulee olla jalkaa pidempi. Valitse kengät, jotka ovat 5-9 mm PIDEMMÄT kuin PISIN jalkasi. FitMyFeet tekee tämän puolestasi. Riittää, kun syötät pisimmän jalkasi tarkan pituuden. 

Vi Rakas epäilijä: Ei, tämä ei ole tieteellinen malli. Se toimii esimerkiksi huonommin niiden osalta, joilla on tukevat/leveät jalat, MUTTA hakutoiminnon ansiosta alle 8% kaikista vuodesta 2007 saakka tilatuista tuotteista on jouduttu vaihtamaan väärän koon vuoksi.

Näin mittaat jalkasi 
almistelut / tarvikkeet:
  • 1 mittanauha tai metrimitta
  • 1 seinä
  • 1 kirja (tai vastaava)
  • 1 avustaja (se helpottaa mittaamista)
Mäta fötter steg 1
1. VAIHE

Parhaan tuloksen saat, jos pyydät kaveria auttamaan mittaamaan jalkasi. Käytä sukkia, joita olit ajatellut pitää kenkien alla.

Mäta fötter steg 2
2. VAIHE

Asetu seisomaan kantapäät seinää vasten. On melko yleistä, että toinen jalka on hieman toista pidempi. Sinun tulee muistaa pidemmän jalan mitta.

Mäta fötter steg 3
3. VAIHE

Aseta kirja, palikka tai muu sopiva esine varpaan kärkeä vasten.

 

Käytä mittanauhaa tai vastaavaa ja mittaa etäisyys.

Mäta fötter steg 4
4. VAIHE

Gör om mätningen en gång till, bara för att vara på den säkra sidan.

 

Yleiset virheet, jotka ovat vältettävissä
Valita "sama koko, joka sinulla on aina ollut

Olemme vuosien varrella sovittaneet ja mitanneet yli 2000 eri kenkämallia isoissa koissa. Siksi uskallamme väittää, että kengännumeroissa on selkeitä eroja eri merkkien ja mallien välillä. Unohda, että kokosi on aina ollut 48. Se voi yhtä hyvin olla 47 tai 49,5 kengästä riippuen.
RATKAISU: Niele ylpeytesi, avaa mielesi ja mittaa jalkasi :).

 

Jalan pituuden ja kenkien sisäkoon sekoittaminen keskenään

Jos pisin jalkasi on esimerkiksi 310 mm, ET voi valita kenkiä, joiden sisämitta (meidän mittamme) on 310 mm. Eikö niin? Sinun tulee varmistaa, että varpaat ja jalat pääsevät vapaasti liikkumaan kävellessäsi. Suosittelemme yleensä ostamaan kengät, joiden sisämitta on 5-9 mm pidempi kuin pisin jalkasi. Jos käytät FitMyFeet-hakutoimintoamme, lisäämme kenkiin tämän tilan automaattisesti. JOS sinulla on hieman leveät jalat, voit lisätä vielä muutaman millimetrin.
RATKAISU: Ota esiin kengät, jotka istuvat mielestäsi hyvin. Tunnustele niiden etuosaa: miten kaukana isovarvas on kengän kärjestä?

 

Sekoittaa keskenään "Meidän mittamme" ja kengissä olevat mitat

Kuten olet varmasti huomannut, iltissä, kenkälaatikossa tai merkinnässä saattaa lukea esimerkiksi 31.5 cm tai 315 MM (tai muuta sellaista). Näillä luvuilla ei ole MITÄÄN, todellakaan YHTÄÄN MITÄÄN tekemistä sen kanssa, miten pitkät kengät todella ovat sisältä. Meille on myös ehdotettu, että se on jalkojen pituus, mikä ei ole lainkaan järkeenkäypää :) 
RATKAISU: Usko meitä ja käytä Meidän mittojamme.

Leveät vai kapeat jalat?

Mistä tietää, ovatko jalat kapeat, normaalit tai leveät? Vastaus on: sen tietää. Ne, joiden tulee pakottaa jalkansa ”normaaleihin” kenkiin, jotka lopulta hajoavat, on leveäjalkainen. Ja se, joka joutuu kiristämään nauhat äärimmilleen ja kengät ovat siitä huolimatta väljät, on kapeajalkainen.

Meillä on valitettavasti vain lestiltään ”normaaleja” kenkiä. Tämä saattaa kuitenkin pituuden tavoin vaihdella runsaasti eri mallien ja tuotemerkkien välillä.

Jos jalkasi ovat hieman tavallista leveämmät tai kapeammat, ota meihin yhteyttä, niin ehdotamme sinulle mahdollisesti sopivia kenkiä. Huom! On jalkasi sitten kapea tai leveä, mittaa sen levein kohta ja ilmoita mitta meille. Saat meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen: info@grandshoes.fi

Meillä ei valitettavasti ole kenkiä sinulle, jolla on ERITTÄIN leveät/tukevat jalat. Pahoittelemme tätä.

Tarjoamme myös henkilökohtaista koko-opastusta

Haluamme mielellämme auttaa. Jos tarvitset apua oikean kengännumeron löytämisessä, ota meihin yhteyttä: info@grandshoes.fi

Olemme testanneet monia kenkiä ja meillä on hyvä käsitys myös niiden mallien koosta/istuvuudesta, joita emme myy itse. Voimme auttaa sinua vielä paremmin, jos tiedämme, mitä kenkiä käytit: mitä merkkiä, mallia ja kokoa. e

Ota meihin yhteyttä