Grand Shoes AB
 
 
0
Ostoskori 0 kpl
0
0
Ei suosikkeja luettelossa
Sinun on kirjoitettava vähintään 4 kirjaimet!
Etsitkö FitMyFeet?
Etsitkö kenkiä ?
Käytämme evästeitä elämyksesi parantamiseksi. Kun käytät tätä sivua, hyväksyt evästekäytäntömme Lue Lisää
Hyväksyn!
  • Omat sivut
Toimitus
Lähetämme kaikki kengät omasta varastostamme ja tuotteesi pakataan ja saatetaan toimitusvalmiiksi samana päivänä tai tilaustasi seuraavana arkipäivänä.
Perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun saapuneet tilaukset lähetetään siis maanantaina aamupäivällä. Tämä johtuu siitä, että MyPack/Posti ei lähetä paketteja lauantaisin ja sunnuntaisin.
 
Kaikilla paketeillamme on lähetystunnus, joka lähetetään sinulle myös sähköpostilla samana päivänä, kun kengät lähetetään meiltä. Näin voit seurata paketin toimitusta aina sinulle asti.
 
Nykyään runsaat 94% asiakkaistamme saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Se on ympäristöystävällisempi vaihtoehto ja lisäksi toimitukset lähtevät meiltä vähintään 1 päivää nopeammin kuin valitessasi perinteisen kirjeilmoituksen. Tekstiviesti-ilmoitus on siis ympäristöystävällisempi ja lisäksi TÄYSIN ILMAINEN! 


Toimitusaika

Toimitusaika Suomessa on 2-4 arkipäivää..


Toimitusmaksu

Kenkien toimitusmaksu Suomessa on:
Osto alle 100€ = rahti 7€
Osto välillä 100-150€ = rahti 5€
Osto yli 150€ (1500€) = rahti 0€ (ilmainen)


Rahtimaksu vain kenkien hoitotuotteille tai sukille

För beställningar under 1000 kr = fraktkostnad 49 kr
För beställningar mellan 1000-1500 kr = fraktkostnad 29 kr
För beställningar över 1500 kr: fraktkostnad 0 kr (Gratis)


Kuka maksaa palauksesta/vaihdosta koituvat kustannukset?

Grand Shoes maksaa paluurahdin ja antaa sinulle etukäteen maksetun palautuslipukkeen, jonka saat sähköpostilla otettuasi meihin yhteyttä vaihtoa tai palautusta koskien. Grand Shoes EI korvaa meille ilman ennakkoilmoitusta palautettavista tuotteista koituvia kustannuksia. Vain etukäteen maksettu palautuslipukkeemme (jonka tilaat itse) mahdollistaa maksuttoman palautuksen.


Kuljetusvaurio

Mikäli tuote katoaa tai mikäli havaitset kuljetusvaurion tuotteita vastaanottaessasi, sinun tulee ilmoittaa tästä meille välittömästi.


Noutamattomat paketit

Grand Shoes varaa itselleen oikeuden veloittaa 25 euron käsittelymaksun paketeista, joita ei noudeta postikonttorista 14 päivän sisään kattaakseen paluurahdin ja kuljetusliikkeen hallinnolliset kulut. Klarna AB ottaa hoidettavakseen laskun, joka sisältää jälkivaatimuksen noutamattomien pakettien kuluista.


Toimitukset Ahvenanmaalle

Toimituksissa Ahvenanmaalle emme voi valitettavasti vähentää arvonlisäveroa tilauksesta. Siksi Ahvenanmaalle toimitettaviin toimituksiin lisätään tavaroiden maahantuontivero. 


Toimitusta koskevat kysymykset
Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä toimituksista: info@grandshoes.fi