Sinun on kirjoitettava vähintään 4 tunnusmerkki
Haetko FitMyFeet?
Haetko kenkiä ?
Käytämme evästeitä elämyksesi parantamiseksi. Kun käytät tätä sivua, hyväksyt evästekäytäntömme Lue Lisää
Hyväksyn!

Sinulla on mahdollisuus voittaa tyylikäs sadetakki (arvo xx€) Merrelliltä, kun ostat Merrellin kengät 8.-11.10. välisenä aikana Grand Shoesilta.

Palkinto = Merrell Whisper Rain Jacket
“Hiljainen” eli kahina-vapaa, tyylikäs hupullinen sadetakki. 4-suuntainen elastaani ja teipatut saumat. Kaksisuuntainen vetoketju. Kiristysnauha hupussa ja vyötäröllä. Takki on tyylikäs ja on helppo pakata pieneen pussiin. Täydellinen matkalle tai töihin mukaan sellaisiin päiviin, kun sää näyttää epävakaiselta. 
Joten uudestaan: tämä ei ole tavallinen sadetakki, tätä kutsutaan “Whisper”-nimellä syystä, ja koska tämä on Merrell, mitään kompromisseja ei ole tehty designin tai valmistuksen suhteen. 
Materiaali: 80% polyesteria, 20% polyuretaania. Koko: XL. Väri: Musta. Arvo 230€.

Säännöt ja ehdot
Säännöt ja ehdot
• Kun ostat Merrell.kengät grandshoes.fi -sivulta 8.11.10.2020 välisenä aikana, saat YHDEN “arvan”, jolla osallistut arvontaan. Yksi arpa per osto/tilaus annetaan riippumatta Merrell-kenkäparien määrästä.
• Ostamalla saat varmistuksen osallistumisestasi arvontaan. Tämä tapahtuu sähköpostitse. Voittaja arvotaan sähköpostiosoitteista, siksi mitään erillistä arvontanumeroa ei anneta.
• Voittajia arvotaan yksi (1). Palkinto on “Whisper Rain Jacket” Merrelliltä. Väri on musta. Koko on XL. Arvo 230€. Voittaja ei voi vaihtaa takkia toiseen väriin ja/tai kokoon.
• Voittaja arvotaan 28.10. ja julkistetaan sosiaalisen median kanavillamme, uutiskirjeessämme ja sähköpostitse voittajalle.
• Lisäksi viisi (5) “arpaa” annetaan asiakkaille, jotka jakavat arvonnan aikavälillä ostamistaan Merrell-kengistä kuvan ulkona maastossa omassa Instagramissaan ja tägäävät kuvan #merrell_grandshoes
Huom! Jotta näemme jakamasi kuvat, sinun täytyy seurata tiliämme @grandshoes ja kuten sanottua tägätä kuvasi #merrell_grandshoes
• Mikäli sinulla on kysyttävää arvonnasta, laita viestiä meille osoitteeseen info@grandshoes.fi