Sinun on kirjoitettava vähintään 4 tunnusmerkki
Haetko FitMyFeet?
Haetko kenkiä ?
Käytämme evästeitä elämyksesi parantamiseksi. Kun käytät tätä sivua, hyväksyt evästekäytäntömme Lue Lisää
Hyväksyn!

Top 5 -lista Kengät, joista pidämme eniten nyt
Pidämme tietenkin (melkein) kaikista varastossamme olevista kengistä, mutta muutamat ovat erityisen lähellä sydäntämme ulkonäön, käyttömukavuuden ja käytännöllisyyden takia. Ne ovat nämä 5 (eivät ole paremmuusjärjestyksessä):

#1: Blackstone SG33
"Ovat isot, mutta eivät näytä isoilta, ts. täysin muuta kuin suurin osa 47-52 koon kengistä onnistuu olemaan :)
Nahkaa, eivät silti kovin kuumat (tätä toki voi muokata sukilla enemmän kuin vuorauksella). Antavat sekä hyvän pidon että tekevät vaikutuksen syys- ja talvisäässä."
199€
 • #2: Blundstone 585
  "Hieman enemmän kuin standardikoko: mallit 500 ja 510, mutta sama fantastinen kestävyys JA ajaton design. Ja kun päätät valita nauhattomat kengät, et koskaan enää palaa takaisin vanhaan :)"
  149€
 • #3: Pertini Chelsea Boot [Good Year]
  Okei! 300 ei ole ihan vähän rahaa itsessään, MUTTA rahalle saa vastinetta. Nämä, hammastuksella koristellut chelsea bootsit aidoilla Dainite-pohjilla, on tehty käsin klassisten “brittiläisten” hienostokenkävalmistajien lomassa (kyllä, suurin osa “brittiläisistä” kengistä tehdään nykyään Espanjassa tai Portugalissa - täysin tai osittain). Näiden ero jälkimmäisiin on nimi, “historia” ja hintalappu, joka näissä on (vähintään) puolet “brittiläisistä”.
   
  299€
 • #4: Timberland Jackson's Landing Chukka Waterproof
  Tyylikäs, yksinkertainen chukka siluetti, jossa yksinkertainen traktoripohja. Nämä saavat kengät tuntumaan Timberlandeilta - jota ne eivät silti ole.
  169€
 • #5: Timberland
  "Uudelleen herätetty henkiin, uudelleen löydetty ja tuotu takaisin. Nämä vanhat herkut olivat yhdet eniten myydyimmät talvisaappaat 2010-luvun alkupuolella. Sitten ne hävisivät. Siitä ainoasta syystä, että Timberland halusi tehdä tilaa uusille malleille. Typerää, ajattelimme tuolloin. Mutta nyt ajattelemme toisin. Nämä ovat vain niin upeat. Ja tyylikkäät. Löytyy kolmessa eri värissä."
  169€

  Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/vhosts/grandshoes.se/httpdocs/1/5.0.0.0/660/fi/sourcecode.php on line 15
  -