Mitkä treenikengät pitäisi hankkia, milloin ja miksi? Tähän ei luonnollisestikaan ole totuutta, joka pätee kaikkiin, mutta anna meidän esitellä 4 mallia, joista pidämme niiden ominaisuuksien takia, ja ansaitsevat päästä parrasvaloihin.

 

Under Armour Tribase Reign

 

TRIBASE REIGN

UNDER ARMOUR

 

Meidän uusi salilempparimme. Miksi niin? Ja kenelle sitten?
Käyttöprofiili: Isojalkainen mies, joka nähdään tekemässä kiertoharjoittelua, mutta tavataan myös kahvakuulaharjoitteiden parista. Pidämme Under Armourin Tribase Reigneistä, koska ne antavat enemmän tukea ja suojaa nostojen aikana kuin vaahtokarkin pehmeät juoksu- tai treenikengät. Eivätkä nämä ole niin kivikovat tai kaltevat, kuten perinteiset nostokengät.

 

TRIBASE REIGN

 


Adidas Stabil Next Genereation

 

STABIL NEXT GEN.

ADIDAS PERFORMANCE

 

Adidas on melkein jo seonnut laskuissa kuinka monet stabil-versiot ne ovat julkaisseet. Se mitä tiedämme Stabil-sarjasta on se, että heillä on +20 vuotta tietotaitoa plakkarissa. Eikä malli ole enää yhtä kapea kuin aiemmin 2000-luvulla.
Näissä kengissä on hyvä pito, laajat käyttömahdollisuudet, ja ovat erittäin varteenotettava jatkumo ”stabiiliin” kenkämallistoon.

 

STABIL NEXT GEN

 


Salmin Kobra sports shoes

 

KOBRA

SALMING

 

Nopeisiin käänteisiin. Sisäpelikengät, jotka toimivat sulkapallossa ja muissa vastaavissa sisäpeleissä, joissa tarvitaan nopeita liikkeitä ja kovaa pitoa.

 

SALMING KOBRA

 


NB Padel shoes

 

796 [padel]

NEW BALANCE

 

Padel anyone?
Uusi pandemian aikaansaama kansan lajimme huutaa näitä kenkiä. Nopeat nykäisyt kovalla alustalla. Mutta pallon perässä juokseminen riippuu sinusta.

 

796 PADEL